@radarkarawang

@radarkarawang

radarkarawang

Akun Tiktok Resmi Koran Harian Radar Karawang Iklan/Promote WA - 0813 8874 2959


Likes: 61.4M
Followers: 4.9M
Following: 172
Kabel listrik menjuntai ke bawah di taman I Love Karawang #radarkarawang #karawang #kabel
7 days ago
4.9K
58
2
Akekahan anak, warga pedesaan saling gotong royong
9 days ago
2K
22
0
【COD】F9 Headset Bluetooth  Olahraga Lari Headphone TWS  Earphone Bluetooth IPX5  Tahan Air Powerbank 2 in 1 Peredam Kebisingan Nirkabel bass hitam Earphones Headphones di bawah Rp38.900
1 month ago
1.9K
9
0
Kemoceng 2,8 Meter Microfiber Magnet Debu Extendable Bisa Tekuk hanya Rp18.198! Jangan lewatkan! Ketuk tautan di bawah ini
1 month ago
1.3K
3
0
Inaso Stand Hanger untuk Gantungan Baju Jaket Sepatu Tas Topi Double Tiang Berbahan Besi Stainless Steel Kokoh Murah dan Berkualitas HSH133 hanya Rp96.903 - 213.303! Jangan lewatkan! Ketuk tautan di bawah ini
1 month ago
1.2K
5
0
Kopi Goodday per dus (120 pcs) Coffee White Instan Coklat Latte Vanilla di bawah Rp160.000
1 month ago
1.7K
9
0
Monyet Lapar di Kawasan Hutan Lindung Cikampek #CapCut #radarkarawang #monyet
2 months ago
2.6K
51
1
UPUPIN Electric Cordless UV Dust Mite Sofa Bed Penyedot Debu Mini Anti Mites Remover hanya Rp168.000! Jangan lewatkan! Ketuk tautan di bawah ini
2 months ago
1.3K
14
2
【Promo】Dengarkan keindahan tanpa batas! Ripple Rippods True Go Earbuds TWS, suara jernih hanya Rp79.000! Garansi 1 Tahun. Jangan lewatkan!
2 months ago
1.7K
13
0
Angkutan Umum Tertimpa Muatan Truk di Jalan Raya Klari, Rabu 20 Desember 2023#radarkarawang
2 months ago
17.8K
302
4
Mantan Ketua Komisi Pemberantasan Korupsi (KPK) Agus Rahardjo jadi sorotan publik. Pasalna, Ketua Panitia Pemberantasan Korupsi Periode 2015-2019 ngaku geus digeroan sarta dipénta ku Présidén Joko Widodo (Jokowi) pikeun ngeureunkeun nanganan perkara KTP éléktronik (e-KTP) taun 2017. Samentara éta, Agus ogé bakal nyalonkeun korsi anggota DPD RI di Jawa Timur. Ku alatan éta, aset na jadi sorotan publik.#radarkarawang
3 months ago
5.2K
85
2
Highlight acara Groundbreaking Sekolah Dian Harapan Karawang. SDH Karawang akan buka di Tahun Akademik 2025/2026. Kami rindu untuk menjadi Rumah Kedua bagi anak-anak anda! Untuk info selengkapnya, kunjungi website kami di www.sdh.sch.id atau menghubungi hotline kami: 0812 1114 1800
3 months ago
4K
50
0
Indonésia mangrupa nagara bagian ti wewengkon Asia Tenggara sarta ngabogaan sajarah panjang antara kakuatan Kulon jeung Wétan. Saprak Indonésia nangtung dina pihak nétral jeung sawaréh non-blok, tapi dina unggal jaman Indonésia geus condong kana sisi éta.#radarkarawang
3 months ago
6.2K
55
0
Tétéla vokalis band Sheila On 7 Akhdiyat Duta Modjo atawa Duta téh lain turunan jalmi biasa, kusabab lalaki anu lahir tanggal 30 April 1980 ieu masih turunan Pahlawan Nasional sarta ogé panaséhat Pangeran Diponegoro Kiai Modjo.#radarkarawang
3 months ago
3.1K
43
1
Ngaran Si Pitung geus biasa urang Betawi. Inohongna katelah ahli silat, master begal, malah aya nu nganggap pahlawan nasional. Sajauh kumaha jalma kenal ka anjeunna, sajarah Si Pitung cukup legendaris lantaran tokohna miboga pangaruh anu penting, utamana dina mangsa pamaréntahan Walanda di Batavia. #radarkarawang #pitung
3 months ago
5.4K
53
3